Jest to gra PBF o serialu serialu Shaman King-czyli po polsku Król Szamanów
Więc tutaj trenujemy.Uczymy się tu ataków piszemy je w poście.Na każdy cios trzeba oczekiwać czas jaki napisałem pod dołem.Każdy może mieć 11 ataków.
Są też treningi specjalne które są w innym wątku.Z tąd można nauczyć się 8 ciosów a specjalne ciosy można mieć tylko 3.Gdy ma się 11 ciosów można wybrać moc Body lub Mental.
można uczyć się:
Pojedyncze Cięcie-1 dzień
Podwójne Cięcie-2 dni
Potrójne Cięcie-3 dni
JumperAtacks-5 dni(gdy przeciwnik stoi skaczesz na niego z mieczem UWAGA!!Umiejętność nie działa gdy ma się miecz!!)
Man Man-4 dni.(zniknięcie i uderzenie przeciwnika od tyłu)
Dead Atacks-3dni(zaklęcie przywołuje 3-ech umarłych którzy atakują przeciwnika)
Six Atacks-6dni(przeciwnik mieczem lub łukiem uderza przeciwnika 6 razy)
Boomi-4dni-(gracz żuca swoją bronią jakby była boomerang'iem )
SIX SIX SIX...-6-dni(dodaje to do siły zręczności i szybkości po 6 punktów na jedną walke)
FIVE FIVE FIVE-5 dni (dodaje na jedną walkę do wytrzymałości many i zręczności po 5 punktów
BOM dead MAN-4dni(przywołuje umarłego który skacze na przeciwnika UWAGA!!umiejętność działa tylko gdy Przeciwnik leży!!!)
Match Man-7dni(ta umiejętność dodaje do Siły,Zręczności,Many,Szybkości i Wytrzymałości po 5 punktów)
narazie tyle
ja ucze się:
Podwójne Cięcie-2 dni
Potrójne Cięcie-3 dni
JumperAtacks-5 dni
Dead Atacks-3dni
Król Szamanów
Podwójne Cięcie-2 dni
Potrójne Cięcie-3 dni
JumperAtacks-5 dni
Dead Atacks-3dni
Razem:14 dni..........thanks
shinobi nie łączymy czasu w syngaturze masz napisać te ataki np jest 2 kwiecień za 5 dni bede miał jumperatackt czyli za 5 dni w syngaturze piszesz za 5 dni że masz ten atak kumasz ?/
SIX SIX SIX...-6-dni
BOM dead MAN-4dni
Match Man-7dni