Jest to gra PBF o serialu serialu Shaman King-czyli po polsku Król Szamanów
Tutaj możemy nauczyć się mocy specjalnych PRZYPOMINAM MOŻNA WYBRAĆ TYLKO 3 Moce!!:
Duchu daj mi 50 % mocy-5dni(Twój duch daje ci połowę swojej mocy)
Ducha daj mi całą swoją moc-7dni(sama nazwa wszystko tłumaczy )
Święta Strzała-6dni(Gdy ktoś używa łuku albo kuszy może wybrać tą moc wtedy szansa na to że gracz przebije zbroje przeciwnika lub szanse że przeciwnik się nie odsunie )
Kapłańskie Uderzenie-6 dni(Gracz biegnie w strone przeciwnika i uderza go mieczem jest mała szansa że przeciwnik dostanie ,,Szanse na kontre'' )
Znikomacz-4dni(gracz może zniknąć gdzieś na 15 sekund i może atakować przeciwnika a on nie będzie wiedział skąd dostaje baty xD)
Hells Gate-6dni(tą umiejętność może mieć tylko osoba która jest hellem i strzela z łuku czy jest zła polega to na przywołania mrocznego łucznika który będzie pomagał graczowi 10 sekund )
Twenner Gate-6 dni(tą umiejętność może posiadać tylko Twener czyli czasem dobry czasem zły i może tą umiejętność mieć tylko Ten kto ma miecz lub kose bojową.Polega ona na przywołaniu władcy ciemności który atakuje przeciwnika swoim toporem.
Face Gate-6 dni (Posiadać tą umiejętność może tylko Face czyli ktoś kto jest dobry.polega ona na przywołani dobrego ducha który nawiedza przeciwnika
MOŻNA WYBRAĆ TYLKO 3 PRZYPOMINAM!!
Twener Gate-6 dni
Kapłańskie Uderzenie-6 dni
Duchu daj mi 100% mocy
Król Szamanów
Twener Gate-6 dni
Kapłańskie Uderzenie-6 dni
Duchu daj mi 100% mocy